Flexplek Arnhem

Ben jij het thuiswerken ook zat? Op zoek naar een inspirerende omgeving waar je ook met mede ondernemers of ZZP’ers kunt sparren over jouw bedrijf? Kom dan een maand gratis proef werken op onze flexplek Arnhem. Je kunt bij ons aanschuiven aan één van de flexplekken of direct je eigen vaste plek inrichten. Een persoonlijke touch geven aan je werkplek moedigen wij dan ook van harte aan.

Flexplek Arnhem officeFlexplek Arnhem pandFlexplek Arnhem stadFlexplek ArnhemFlexplek Arnhem ruimtes

Bij Centrum Voor Jong Ondernemerschap (CVJO), dè flexplek Arnhem delen we graag:

  • Kennis
  • Netwerken
  • Ervaring
  • Fun

Wij zien dat dit regelmatig tot nieuwe projecten leidt. Bovendien ontstaat er op deze manier een fantastische groepsdynamiek. Hier kan thuiswerken niet tegenop!

“…bij deze flexplek Arnhem werk ik zelfstandig en als ik behoefte heb om even te sparren loop ik naar een mede ondernemer. Dit helpt mij direct een stap verder …“ – Bastiaan (Ondernemer CVJO)

Flexplek Arnhem: werken & verbinden

Bij onze flexplek Arnhem houden we van sterke verbindingen tussen ondernemers en de rest van de wereld. Ter stimulering hiervan organiseren we diverse bijeenkomsten zoals Masterstories, Durftevragen, CoWork Fridays en nog veel meer. Het netwerk van onze ondernemers is zo hecht, dat wij elkaar als collega’s ervaren. We werken samen, leren van elkaar en delen ons netwerk.

Maak kennis met jouw toekomstige collega-ondernemers bij flexwerken Arnhem op onze ondernemers pagina. Wij hebben een fantastisch kantoor op een toplocatie. Je begint met een flexplek en eindigt misschien wel met een eigen kantoor, net waar jij behoefte aan hebt. Dat is wat wij verstaan onder flexwerken! Bel of Whatsapp met: 06 55166624 of stuur een mailtje naar info@cvjoarnhem.nl

Vandaag nog flexwerken in Arnhem? Ons vrijblijvend ontmoeten? Kom een maand gratis proefwerken! Mail ons of stuur een bericht via contact.