Bedrijfsruimte huren Arnhem

Dicht aan de Stadsring, tegenover Station Arnhem Centraal bieden wij bedrijfsruimteBedrijfsruimte huren Arnhem pand huren Arnhem een dynamische werkomgeving met inspirerende kantoren voor bedrijven, ZZP’s en freelancers. Wij zijn er voor iedereen die graag een bedrijfsruimte wil  huren in Arnhem. Deze bedrijfsruimtes huur je bij het Centrum voor Ondernemerschap in Arnhem. De ruimtes zijn licht en indien gewenst ook al voorzien van een trendy inrichting. Er zijn diverse vergaderzalen en coaching ruimtes, deze zijn altijd gratis beschikbaar. Door onze flexibele indeling zijn de bedrijfsruimtes makkelijk naar wens aan te passen, bij groei of krimp. Onze facilitair medewerker zorg voor (gratis) onbeperkt koffie & thee, schone ruimtes en ontvangt bezoek. In de gezamenlijk keuken is er mogelijkheid zelf een lunch klaar te maken.

Bedrijfsruimte huren ArnhemWaarom kiezen ondernemers voor een bedrijfsruimte huren Arnhem bij CVJO?

Een vaste ruimte met onbeperkt gebruik van de faciliteiten begint bij € 185,- per maand! Hiervoor krijg je:

  • Altijd razendsnel en gratis Wi-Fi
  • Werken in Dynamische omgeving
  • Gratis vergaderzalen en coachruimten​
  • Meubilair is aanwezig
  • 24/7 toegang
  • Bedrijfsruimte, flexplekken en deelkantoren

 

Waar vind ik Bedrijfsruimte huren Arnhem?

Onze bedrijfsruimte, beter bekend als het Centrum voor Ondernemerschap in Arnhem, ligt in het centrum van Arnhem. Restaurants en winkels vind je om de hoek. De bus en trein stoppen voor de deur en je rijdt in minder dan 10 minuten naar de snelweg A50 en A12. Parkeren kan altijd in de nabij gelegen parkeergarage en de fietsenstalling vind je gewoon bij ons in de kelder.

Tijd voor actie als je de ideale broedplek in Arnhem zoekt!

Bel of Whatsapp met: 06 55166624 of stuur een mailtje naar info@cvjoarnhem.nl. Je bent ook van harte welkom om even bij ons langs te komen op het Gele Rijdersplein 11-1 in Arnhem.

Omdat wij het belangrijk vinden dat je een persoonlijk aanspreekpunt hebt, is er Rynn. Kom hier direct in contact met Rynn.