Bedrijfsprofiel Ordemanager.nl

Contactgegevens
Gele Rijdersplein 11-1
6811 AN Arnhem

0655166624

Mijn bedrijfsnaam heeft alles te maken met hoe ik te werk ga, mijn kracht is het brengen van orde  en structuur in een organisatie of project. Ik ondersteun ondernemers en organisaties bij het structureren en organiseren van hun bedrijfsvoering en neem indien gewenst ook operationele managementtaken over. Praktisch Management noem ik dat. Door mijn brede achtergrond en interesse kan ik dit voor heel verschillende klanten en in verschillende branches uitvoeren.

Ik heb een pragmatische instelling en vind het een uitdaging om situaties te analyseren en verhelderen. Mijn uitgangspunt is kwaliteit leveren en waar mogelijk te verbeteren. Ik ben sterk in het adviseren over en scheppen van randvoorwaarden, waardoor de ondernemer en/of het team goed gefaciliteerd worden en het bedrijf zich kan ontwikkelen. Je vindt in mij een gepassioneerde professional, die zowel in een profit- als non-profit omgeving het beste naar boven weet te halen. De meerwaarde voor mijn klanten is dat ik zorg voor rust en ruimte, waardoor zij zelf kunnen focussen op ontwikkeling en groei van hun onderneming.

Ik ben tevens met veel enthousiasme betrokken bij de begeleiding van projecten en het organiseren van evenementen zoals TEDxArnhem en het Meet & Match Lente event van de Arnhemse Uitdaging.

Trefwoorden: veelzijdig, initiatiefrijk, communicatief, pro-actief, zorgvuldig, doorzetter, teambuilder.

Ik ga graag een inspirerend, ori├źnterend gesprek met je aan!