Bedrijfsprofiel Kim Lagerweij grafisch ontwerp

Contactgegevens
Geitenkamp 124
6823 HH Arnhem

0626887041

Grafisch ontwerper

Als zelfstandig grafisch ontwerper breng ik verhalen in beeld, ik maak deze verhalen tastbaar. Ik verbind twee werelden met elkaar d.m.v. een heldere, originele en inspirerende beeldtaal/communicatie. Samen met de opdrachtgever werk ik graag aan een heldere en krachtige manier om hun verhaal neer te zetten. In de vorm van affiches, boeken, flyers, brochures, logo’s, huisstijlen, magazines, illustraties en meer. Dus heb je een verhaal te vertellen? Neem contact met mij op.

Ook initieer ik graag mijn eigen projecten en draag op die manier mijn steentje bij aan een duurzamere samenleving. Zo heb ik verhalen van stadsboeren gebundeld in het boek ‘De stad ontkiemt, de stadsboer bloeit op…’, omdat ik nieuwsgierig was naar de motivatie om zelf voedsel te verbouwen in de stad. Verder zet ik mij als grafisch ontwerper graag in voor een ‘Bloeiende stad’ via Bloei in Arnhem zie www.bloeiinarnhem.nl

 

In 2011 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Na mijn afstuderen heb ik verschillende werkstages gevolgd om werkervaring op te doen. Tijdens de werkstage bij ‘Partizan Publik’ in Amsterdam, waar ik onderzoek mocht doen naar het zelfvoorzienend leven en het inzichtelijk maken van dit onderzoek, raakte ik geïnspireerd om deze zoektocht voort te zetten. Ik was nieuwsgierig naar hoe ik zelf mijn voedsel kan verbouwen in de stad en manieren om lokaal voedsel te consumeren.

Na de werkstage bij ‘Partizan Publik’ besloot ik voor mezelf te beginnen als zelfstandig grafisch ontwerper, om naast mijn opdrachten voor klanten, aan het uitgeven van mijn boek “de stad ontkiemt, de stadsboer bloeit op...” te werken. Als grafisch ontwerper breng ik graag een inspirerende, visueel aantrekkelijke en motiverende boodschap over. Zowel voor mijn klanten als voor mijn zelf geïnitieerde projecten.