Bedrijfsprofiel CVJO Arnhem

Contactgegevens
Gele Rijdersplein 11-1
6811 AN Arnhem
06-81483222

Het CvJO is een broedplaats voor startende bedrijven

Het CvJO is een broedplaats voor startende bedrijven en een kweekvijver voor ondernemend talent. De startende bedrijven zijn ambitieuze ondernemers – van alle leeftijden – met maximaal 5 jaar ondernemerservaring (kvk-inschrijving). Als deelnemer ervaar je in een korte tijd, wat wij inmiddels het #CvJOeffect noemen: door het delen van kenniservaring en met name netwerk ontstaan nieuwe projecten, versnelde groei en nieuwe samenwerkingen. Het CvJO is hetalternatief voor je zolderkamer, daar ontmoet je jouw collega ondernemers en ervaar je persoonlijke en bedrijfsgroei!

Tom Salemink is aanjager van het CVJO Arnhem. Tom is een netwerker, verbinder en enthousiasmeert mensen om hun talent verder te ontwikkelen. In het CVJO is hij sparringpartner van de ondernemers. Hij heeft in 2005 het bedrijf Adigo opgericht. Adigo ontwikkelt concepten om talenten te binden en boeien aan het bedrijfsleven en aan (krimp)regio's. www.achterhoekwerkt.nl en de Talententuin zijn concepten die Adigo heeft ontwikkeld. Naast zijn ondernemerschap is hij actief in de muziek als gitarist.
Julian Leijser is aanjager van Het Centrum voor Jong Ondernemerschap. Zij verbindt vanuit deze rol starters aan partijen uit de regio. Om het CvJO verder als vliegwiel voor jonge ondernemers te laten fungeren, coacht zij hen.

Naast haar werk bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap zette zij In The Making op. Een netwerk voor jonge ondernemers, young professionals en ambitieuze studenten. Het doel van In The Making is om jonge mensen op een laagdrempelige manier te laten nadenken over hun waar ze goed in zijn en waar ze heen willen. Voor meer informatie over In The Making ga naar de website www.inthemaking.nl